NeoAir specificaties

De NeoAir kan worden gebruikt in timer-, verwarmings- of verwarmings- & warmwatermodus.

Bovendien kan de thermostaat gekoppeld worden aan een NeoHub zodat u uw verwarming & warm water kan regelen via de app.

De NeoAir is onze draadloze programmeerbare thermostaat met meerdere modi die compatibel is met onze UH8-RF en RF Switch draadloze ontvangers. De neoAir slimme thermostaat kan worden bediend in de timer-, verwarmings- of verwarmings- en warmwatermodus.

De NeoAir kan op de muur worden gemonteerd of op de neoAir-standaard geplaatst. Eenmaal gekoppeld met de RF-Switch & NeoHub kan u uw verwarmings- & warmwatersysteem regelen met uw iOS of Android Phone.

De NeoAir kan communiceren met andere NeoStats in uw huis of rechtstreeks met de NeoHub. De NeoPlug of Boost kan worden gebruikt om, indien nodig, de communicatieafstand uit te breiden.  De NeoHub communiceert met de Heatmiser Cloud server, wat betekent dat geen vast IP-adres of technische computerkennis nodig is.

De NeoKits worden geleverd met alles wat u nodig heeft om uw verwarming & warm water vanaf elke willekeurige locatie te kunnen regelen via uw smartphone.

Vanaf het moment dat u de NeoApp op uw mobiel toestel downloadt en installeert, zal u ervan staan kijken hoe gemakkelijk u via uw smartphone toegang heeft tot uw multizoneverwarmingssysteem.

Dankzij de functie Geo Locatie is het zelfs gemakkelijker om uw energieverbruik te beperken. Neo zal de temperatuur in uw huis verlagen als het vaststelt dat de laatste persoon het huis verlaten heeft en de verwarming opnieuw aanzetten wanneer de eerste persoon op de terugweg is.

Kenmerken

NEOAIR V2 / V2-M
WERKT MET NEOHUBneoAir v2 – Ja
neoAir v2-M -Ja
WERKT MET NEOHUB MINIneoAir v2 – Nee
neoAir v2-M – Ja
THERMOSTAATMODUSJa
TIMER-MODUSJa
VERWARMING EN TIMERMODUSJa
TEMPERATUURBEREIK05-35C
VERLICHT DISPLAYJa
NIET PROGRAMMEERBAARJa
5/2 DAGEN PROGRAMMERENJa
7 DAGEN PROGRAMMERENJa
24 UUR PROGRAMMERENJa
NEE. VERWARMINGSNIVEAUS4
ZELFLEREND VOORVERWARMENJa
NEE. HW TIMES4
VAKANTIEFUNCTIEJa
TEMPERATUUR VASTHOUDENJa
APP-BEDIENINGJa
AANSLUITING LUCHTSENSORJa
VLOERDETECTIEMODUSJa
INCLUSIEF VLOERSENSORNee
MAX STROOM3A
WISSELCONTACTENNee
DRAADLOOS OVERSCHAKELEN NAAR UH8-RF RF-SCHAKELAARJa
LEVERING4 x AAA-batterijen
AFMETINGEN (L, H, D)86x86x26mm

Multizoneregeling: 

U kunt tot 32 zones op uw Neo-systeem regelen en kan bovendien andere woningen toevoegen!

Heatmiser Neo werkt op de iPhone, iPad, Apple Watch, maar ook op de Android & Windows Phone en u kan de App met alle huisgenoten delen.

locatie kan regelen.

Uw systeem upgraden is heel eenvoudig: u moet enkel uw huidige thermostaat op netspanning vervangen door de nieuwe neoStat en de neoHub aansluiten op uw router. Vanaf dan kan u uw verwarmingssysteem regelen met uw iOS, Android of Windows Phone.

Neo werkt op basis van een netwerk en routeert automatisch de communicatiegegevens binnen uw huis via andere neoStats. De neoHub communiceert met de Heatmiser Cloud server, wat betekent dat geen vast IP-adres of technische computerkennis nodig is.

Dankzij de automatische updates kan u genieten van al onze laatste software-updates.

GEO LOCATIE – MEERDERE GEBRUIKERS TOEGESTAAN

Wanneer u Geo Locatie op Neo instelt, geeft u een vertrek- en terugkeerpunt aan. Indien u die punten passeert, zal Neo de temperatuur in uw woning automatisch aanpassen.

Geo Locatie op Neo werkt met meerdere gebruikers. Vandaar dat de verwarming slechts uitgeschakeld zal worden wanneer de laatste persoon het huis verlaten heeft en opnieuw ingeschakeld zal worden wanneer de eerste persoon terugkeert

PUBLIEKE API

Onze publieke API (JSON) maakt het voor externe integratiebedrijven mogelijk ons Neo-netwerksysteem te integreren met toonaangevende merkproducten voor thuisautomatisering zoals Control4 en Crestron.

DRAADLOOS NETWERK

De neoStat en neoAir communiceren draadloos met de neoHub om een betrouwbaar en schaalbaar netwerksysteem aan te bieden. De neoStat op netspanning herhaalt automatisch het datasignaal van een andere neoStat/neoAir in huis. Indien er geen neoStats geïnstalleerd zijn, communiceert de neoAir rechtstreeks met de neoHub en zo kunnen de neoPlug of RF-Boost gebruikt worden om de communicatieafstand uit te breiden.

PROFIELEN

Profielen bieden de mogelijkheid om een reeks comfortniveaus voor een groep kamers te bewaren. Daarna kan u de profielen snel oproepen via uw smartphone & tablet en de comfortniveaus in de thermostaat opheffen. Eenvoudig, effectief, tijdsbesparend, maar ook energie-efficiënt.

Lokaal beheer

Is de internetverbinding verbroken, dan kan u het verwarmingssysteem in huis toch nog bedienen door middel van de keypad van de thermostaat. Zodra de internetverbinding hersteld is, zal uw neoHub automatisch terug inloggen op de Cloud server en de app control opnieuw inschakelen.

GEDEELDE TOEGANG

Met Neo kan u de toegang tot uw verwarmingssysteem delen met anderen. U kan zelf beslissen welk toegangsniveau u geeft. Ideaal voor huurwoningen of wanneer u toegang wil geven aan het bedrijf dat uw systeem onderhoudt.

MESH NETWERK

De neoStat en neoAir communiceren draadloos met de neoHub om een betrouwbaar en schaalbaar netwerksysteem aan te bieden. De neoStat op netspanning herhaalt automatisch het datasignaal van een andere neoStat/neoAir in huis. Indien er geen neoStats geïnstalleerd zijn, communiceert de neoAir rechtstreeks met de neoHub en zo kunnen de neoPlug of Boost gebruikt worden om de communicatieafstand uit te breiden.

Handleiding

Download HIER de datasheet voor de NeoAir

Download HIER de uitgebreide Nederlandstalige handleiding voor de NeoAir

Download HIER de uitgebreide Nederlandstalige handleiding voor de NeoAir-V2-Engels

Webshop

NeoAir thermostaten in onze webshop

Zoneregeling

De Heatmiser UH8-RF is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met onze draadloze thermostaten.

Acht zones kunnen worden aangestuurd en bieden een uitgang voor een warmwaterboiler. Per zone kunnen maximaal 6 actoren worden aangesloten. Met een software-optie in onze draadloze thermostaten kunt u configureren welke zones vloerverwarming zijn en welke radiatoren. De RF Switch kan worden gekoppeld aan de UH8-RF om een ​​draadloze ketelverbinding te bieden.

Download HIER de datasheet voor de UH8-RF zoneregelingskast

Download HIER de handleiding voor de UH8-RF zoneregelingskast

Videos