Zo werkt Heatapp

Zo werkt Heatapp

Heatapp! is nu ook in Nederland leverbaar: verwarm al uw ruimten volgens uw wensen en bedien deze op afstand, wanneer en waar dan ook.
Tot nu toe bedient men de radiatoren vaak handmatig, bijvoorbeeld, bij het verlaten van het huis of appartement en voor het slapen gaan om de stookkosten laag te houden.
Dat is natuurlijk niet het meest optimale wooncomfort, omdat het huis na het opstaan ??of weer thuis komen onaangenaam koud kan zijn. Volledig afgekoelde kamers zijn niet behaaglijk en ook uit energetisch oogpunt is die situatie ongewenst, omdat teveel energie nodig is om de ruimten opnieuw te verwarmen. Het trekt vocht aan uit muren in oude gebouwen en zelfs leidingen kunnen worden beschadigd door bijvoorbeeld bevriezing.
Met het Heatapp! Systeem zijn al die ongemakken verleden tijd! De intelligente besturing van de verwarming via een APP combineert een hoge besparing op de stookkosten zonder dat uw wooncomfort daar onder lijdt: het wordt zelfs aanzienlijk verbeterd!

Individuele ruimteregeling

Het Heatapp! Systeem vormt een aanvulling op uw verwarmingsinstallatie en biedt u een innovatieve, draadloze individuele ruimteregeling.
In elke ruimte kan de gewenste temperatuur centraal, maar op individuele basis geregeld worden. Verwarming alleen en wanneer men in een ruimte warmte nodig heeft. Op tijden wanneer u de ruimte niet optimaal wenst te verwarmen, zett u met Heatapp! Uw verwarmingsinstallatie gemakkelijk op een laag pitje.
Het verlagen van de ruimtetemperatuur met slechts 1o C kan tot 6% besparing op uw stookkosten leiden.
Ook energie-adviseurs en gerenommeerde architecten adviseren Heatapp!: besparingen tot 30% op de stookkosten door individuele verwarming van ruimten, zijn mogelijk.

Eenmaal geprogrammeerd verlaagt Heatapp! de kamertemperatuur automatisch wanneer u en uw familie het huis te verlaten, of verhoogt het verwarmingsvermogen in de kinderkamer als daar behoefte aan is. U kunt er via de WIFI afstandsbediening altijd voor zorgen dat u een warm huis of appartement aantreft bij thuiskomst.

Met Heatapp! is elke ruimte elk moment instelbaar

De temperatuur in een ruimte wordt door het Heatapp! Systeem continu gemeten, bewaakt en gecontroleerd op de gewenste temperatuur.
Zo gebruikt u met het Heatapp!-systeem alleen dan warmte-energie wanneer er ook daadwerkelijk een warmtebehoefte in een ruimte is.
Met het Heatapp!-systeem, kunt u op zeer handige manier alle instellingen per ruimte controleren en eventueel aanpassen, onafhankelijk van tijd en plaats: of dat nu op het werk is of tijdens het sporten: met de smartphone hebt u continue flexibel toegang tot uw verwarmingssysteem.

Heatapp! is compatibel met alle huidige conventionele verwarmingssystemen

Met het Heatapp!-Systeem, kunt u een verwarmingsysteem bestaande uit radiatoren en/of vloerverwarming volleidg op afstand regelen.
Door radiogestuurde aandrijvingen, de Heatapp! Drives, kan de warmteafgifte van de radiatoren onafhankelijk in elke ruimte automatisch worden aangepast. Bij gebruik van vloerverwarming zal de radiogestuurde vloerverwarming zoneregeling, de Heatapp!-Floor, de temperatuur in de verschillende ruimten onafhankelijk van elkaar, naar behoefte instellen.
Heatapp! is tevens toepasbaar voor alle mogelijk combinaties, de radiatorregelaar van Heatapp! past op alle standaard verwarmingskleppen aan.
Het Heatapp! systeem is nadien ook eenvoudig uit te breiden als dat nodig zou zijn. Het systeem communiceert radiografisch, zodat de installatie van aanvullende onderdelen, zonder complicaties en renovaties, mogelijk is.

Optionele CV-ketel-aansturing

Met een simpele uitbreiding van de Heatapp! basisconfiguratie, kunt u niet alleen de temperatuur in alle ruimten separaat regelen, maar communiceert het systeem ook rechtstreeks met de warmtebron.
De aanvoertemperatuur wordt automatisch naar behoefte geregeld, bijvoorbeeld via de Opentherm interface, 0-10V of relais.
In feite wordt slechts zoveel energie geproduceerd, als op een gegeven moment is gewenst. Het bedieningscomfort is optimaal: de gebruiker kan een nachtverlaging activeren en toch soms veel vroeger dan normaal warm douchen: de verwarming wordt niet beïnvloed.

Professionele installatie en groot bedieningscomfort

De overgrote meerderheid van de kopers is van mening, dat het advies, installatie en zorg moeten worden voorbehouden aan deskundigen in verwarmingssystemen. Het Heatapp!-Systeem kan daarom snel worden geïnstalleerd door een gespecialiseerd bedrijf.Het systeem is eenvoudig via plug & play te monteren.
Voor de installatie en inbedrijfstelling zijn slechts een paar minuten nodig. Daarna kunt u al snel profiteren van het comfort van het systeem.

Alle gegevens veilig opgeslagen in uw eigen huis

Privacy en veiligheid zijn de belangrijke eigenschappen van Heatapp!. Daarom worden de gegevens, die nodig zijn om uw verwarming te controleren, met inbegrip van login-gegevens en wachtwoorden van gebruikers, uitsluitend bij u thuis op uw Heatapp!-Base opgeslagen.
Er worden buiten uw woning geen gegevens opgeslagen. Alle content op uw Heatapp!-Base is, na aanmelding op het syteem, alleen beschikbaar voor geautoriseerde gebruikers. De bediening vindt plaats via een gecodeerde verbinding. Dit zorgt er voor dat een maximale beveiliging van de gegevens wordt gegarandeerd.