Zoneregeling voor vloerverwarming

Heatnet biedt een uitgebreid assortiment zoneregelingen van gerenommeerde merken. In onze webshop treft u een uitgebreid overzicht.

We bieden zoneregelingen voor vloerverwarming (en radiatoren!) de volgende mogelijkheden:

Zoneregeling met Draadloze thermostaten.

Deze zoneregeling is gebaseerd op Draadloze Optima thermostaten en de 4Zone HR-01 zoneregelingskast. De thermostaten worden via een RF Signaal met de zoneregelingskast verbonden. De zoneregelingskast schakelt de cv-ketel of stadsverwarming.

Geschikt voor praktisch alle soorten cv-ketels met een aan/uit contact.
Bij deze zoneregeling kunnen maximaal 8 zones worden ingesteld. Een zone kan bestaan uit meerdere groepen op de verdeler. De groepen worden geopend of gesloten door de stelmotortjes die op de zoneregelingskast worden aangesloten. De Optima thermostaten worden gevoed door batterijen, die ca 2 – 2,5 jaar mee gaan.

Zoneregeling met draadloze WIFI Optima thermostaten.

Dit is één van de eenvoudigste zoneregelingen: betrouwbaar en redelijk eenvoudig aan te brengen op de verdeler van uw vloerverwarming.

Gebaseerd op draadloze Optima Wifi thermostaten en de 2HEAT zoneregelingskast. De diverse groepen op de verdeler van de vloerverwarming kunnen onafhankelijk van elkaar worden bediend. De CV-ketel (of stadsverwarming) wordt door de zoneregelingskast aan/uit geschakeld. Aan te sluiten op praktisch alle soorten cv-ketels.

Evenals de zoneregeling met bedrade Optima thermostaten is deze zoneregeling ook geschikt voor maximaal 8 zones (zie beschrijving hierboven)

WIFI Zoneregeling met NEO-STAT thermostaten.

Deze zoneregeling is gebaseerd op de NEO-STAT thermostaten met bijbehorende zoneregelingskast. De NEO-STAT thermostaten dienen te worden ingebouwd in een montagedoos in de wand en worden gevoed met 230 Volt. De thermostaten worden met een draadverbinding verbonden met de zoneregelingskast. Deze schakelt de cv-ketel of stadsverwarming aan/uit. Geschikt voor praktisch alle soorten cv-ketels met aan/uit aansluiting.

Deze NEOSTAT regeling is een MESH zoneregeling (elke thermostaat in het circuit heeft contact met elkaar en fungeert als router: hierdoor ontstaat een optimale onderlinge verbinding. Via de NEO-HUB wordt de regeling verbindingen met internet en kan via de WIFI met een APP op de smartphone worden bediend. Ook wanneer er geen internetverbinding is, kan het systeem bediend worden d.m.v. de instellingen op de thermostaten.

De Neo-Stat regeling is te bedienen via de APPLE HOME KIT. Met IFTTT zijn vele extra functies aan het systeem te verbinden.

WIFI Zoneregeling met NEO-AIR thermostaten

De NEO-Air thermostaten zijn de draadloze versie van de NEO-STAT thermostaten. De thermostaten zijn batterij gevoed: deze gaan ca 2,5 jaar mee. Via de bijbehorende draadloze zoneregelingskast en de NEO-HUB kan deze MESH regeling via een APP op de smartphone overal bediend worden.

De Neo-Air draadloze regeling is te bedienen via de APPLE HOME KIT. Met IFTTT zijn vele extra functies aan het systeem te verbinden.

Watts Smart Home System zoneregeling

Het Watts Smart Home System biedt vele mogelijkheden. Een uitgebreide toelichting treft u op onze speciale website voor dit systeem.

Het systeem is op 3 manieren te bedienen:

  1. via de Centrale bedieningsunit WIFI
  2. via de individuele thermostaten
  3. via een APP op uw smartphone of tablet

Het Smart Home System is uit te breiden met de mogelijkheden om andere elektrische apparatuur en verlichting op afstand te bedienen. De Watts zoneregelingskast schakelt de cv-ketel, warmtepomp of stadsverwarming aan/uit. In onze webshop treft u uitgebreide informatie over de individuele onderdelen van het systeem.

Het Smart Home System is uit te breiden met een module verwarmen/koelen

Heatwise zoneregeling met Plugwise onderdelen

De Heatwise regeling is een OPENTHERM regeling gebaseerd op enkele Plugwise onderdelen:

  • ADAM HA (Home Automation) WIFI Gateway: verbinding met internet
  • LISA draadloze WIFI thermostaat
  • PLUG HA WIFI 230 Volt schakelaar, waarop o.a. stelmotortjes voor het openen van groepen op een verdeler van de vloerverwarming en radiatoren kunnen worden aangesloten.

Op deze webshoppagina treft u de zoneregeling voor radiatoren, die natuurlijk ook weer te combineren is met de regeling voor vloerverwarming.

Danfoss Living Connect zoneregeling

Danfoss Living Connect is een zoneregeling geschikt voor radiatoren en/of vloerverwarming.De benodigde onderdelen treft u in onze webshop.

HEATAPP Zoneregelingen

HEATAPP! Zoneregelingen

HEATAPP! levert zoneregelingen voor radiatoren en/of vloerverwarming. Een zeer modern uitgevoerd systeem met vele mogelijkheden.

Uitgebreide informatie treft u op onze eigen website www.heatapp.nu