NeoAir Zoneregeling

De zoneregeling met NEOAIR thermostaten kan, indien gewenst, door toevoeging van de NEOHUB (verbinding met internet) via een APP op de smartphone worden bediend. De NEOAIR thermostaten zijn in 3 verschillende kleuren leverbaar.

WAT BIEDT DEZE ZONEREGELING?

  • Een zoneregeling met opbouwthermostaten, waarmee u de temperatuur in verschillende zones naar wens kunt instellen: handmatig of via een voorgeprogrammeerd tijdschema. De NEOAIR batterij gevoede thermostaten kunnen los in de ruimte worden geplaatst of gehangen.
  • U kunt met deze zoneregeling de temperatuur in maximaal 8 zones onafhankelijk van elkaar regelen (en zone kan bestaan uit meerdere groepen op uw vloerverwarmingsverdeler)
  • Door toevoeging van de NEOHUB kunt u deze regeling via een APP op de smartphone bedienen. De regeling is dan tevens compatibel met APPLE HOMEKIT
  • Het aantal functies wat al standaard aanwezig is op de NEOAIR thermostaat, is uit te breiden met IFTTT
  • De voeding van de zoneregelingskast is 230 Volt De thermostaten worden gevoed via batterijen
  • de stelmotortjes op alle groepen van de verdeler van de vloerverwarming worden ook rechtstreeks op de zoneregelingskast aangesloten.
  • Het aantal motortjes per zone is ca 3 tot 4 stuks (vermogen per thermisch motortje is ca 2-3 Watt)

WANNEER TOE TE PASSEN?

Wanneer men batterij gevoede thermostaten wenst. Daarnaast is deze zoneregeling interessant voor gebruikers van het APPLE HOMEKIT systeem. Met IFTTT zijn interessante functies toe te voegen aan de veelzijdige NEOAIR thermostaten. Via de draadloze zoneregelingskast geschikt voor (bedraad) aansluiten op een cv-ketel, stadsverwarming of warmtepomp.

EENVOUDIG ZELF AAN TE BRENGEN?

Deze zoneregeling is redelijk eenvoudig zelf aan te brengen. Op de Heatnetpagina met aansluitgegevens treft u de schema‚Äôs.Tevens zijn de onderdelen van een goede Nederlandstalige handleiding voorzien

Een draadloze zoneregeling voor vloerverwarming met NEOAIR programmeerbare thermostaten:

WEBSHOP

Bekijk deze zoneregeling on onze webshop