NeoHub extra functies

Verwarmingsgeschiedenis NeoHub Gen 2

Bij toepassing van een NeoHub Gen 2 gateway kan de uitgebreide geschiedenis voor elke aangesloten zone van de afgelopen 4 weken worden bekeken. Deze functie is beschikbaar op de Heatmiser iOS en Android mobiele applicaties.

  1. Ingestelde temperatuur (aangegeven door de stippellijn)
  2. Wanneer de verwarming aan het voorverwarmen is (uw huis opwarmen, klaar voor de start van uw verwarmingsprogramma) Weergegeven in groen.
  3. 3. Wanneer de verwarming aan is, weergegeven in het rood.

U kunt een bepaalde dag selecteren door de kalenderknop te gebruiken of u kunt op de -1 dag +1 dag drukken om snel een paar dagen terug te gaan.

Aantal uren

Als onderdeel van onze uitgebreide geschiedenis upgrade, kunt u nu ook het aantal draaiuren voor elke zone in uw huis van de afgelopen week bekijken. Dit is een perfecte manier om te zien welke zones in uw huis de meeste energie verbruiken.

Deze informatie wordt afgerond op het dichtstbijzijnde uur en u kunt toegang krijgen tot deze informatie door te drukken op de uren run optie in het Verbeterde Geschiedenis scherm.

Inschakelen van de verbeterde geschiedenis NeoHub Gen 2

1. Zorg ervoor dat uw app de nieuwste versie heeft

iOS = 3.0.33 Android = 5.1.1

(Let op: Enhanced History wordt niet ondersteund in onze Windows-app) 

2. Navigeer in uw Neo-app naar Instellingen / Verbeterde geschiedenis en zet dit op AAN.

Let op: als u het menu Verbeterde geschiedenis niet in uw app ziet, betekent dit dat uw neoHub oudere firmware gebruikt. Wacht een paar dagen totdat uw neoHub de update ontvangt of stuur een e-mail naar support@heatmiser.com  zodat het team de update naar uw hub kan forceren. 

Deze functie alleen beschikbaar is op de NeoHub Gen 2.

Temperatuurgeschiedenis

Eenmaal ingeschakeld, geeft uw app de volgende informatie voor elke thermostaat voor de afgelopen 4 weken.

Uren

Als je de verbeterde geschiedenisfunctie hebt ingeschakeld, toont de Neo-app de bedrijfsuren voor elke thermostaat in de afgelopen week (vandaag + 6 dagen)

Deze informatie wordt afgerond op het dichtstbijzijnde uur.