Neostat zoneregeling

Neostat zoneregeling

VOLLEDIGE CONTROLE OVER UW VERWARMING

Het meest recente NEOSTAT-systeem biedt U controle over uw verwarmingssysteem, overal en altijd, via op uw smartphone of tablet.
Het is de eenvoudigste methode om de verwarming en het warme water in uw huis te regelen, waar en wanneer u maar wilt.
De NeoApp is speciaal ontwikkeld voor een perfecte werking met NeoHub en NeoStat thermostaten. Samen bieden ze een vooruitstrevende oplossing voor controle over uw verwarmingssysteem die perfect aansluit bij een moderne stijl van leven.

NeoApp eenvoudig, efficiënt, effectief

De NeoApp verandert voorgoed de manier waarop u de verwarming en het warme water in uw huis regelt.
Vanaf nu hoeft u niet langer een tijdklok of thermostaat te bedienen: met NeoApp regelt u alles vanaf uw smartphone of tablet.

Het intuïtieve ontwerp van NeoApp maakt het programmeren en tijdelijk opheffen van commando’s snel en eenvoudig voor elke gebruiker.
Bovendien heeft u Neo altijd bij u, want deze bevindt zich op uw telefoon of tablet.

MET DE NEO-APPLICATIE VAN HEATMISER KUNT U HET VERWARMINGSSYSTEEM IN UW HUIS REGELEN VANAF ELKE WILLEKEURIGE LOCATIE.

De NeoApp is zorgvuldig ontworpen met het oog op u, de gebruiker. Het downloaden en gebruiken is ongelooflijk simpel en het geeft u intuïtieve controle over het verwarmings- en warmwatersysteem in uw huis, rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet.
Met een paar snelle tikken op het scherm kunt u de instellingen aanpassen in alle gebouwen waar u NeoStat-thermostaten heeft geïnstalleerd.

Complexe functionaliteit simpel gemaakt

EEN LEVENSSTIJL VOLGT DIKWIJLS EEN BEPAALD PATROON. MET NEO-PROFIELEN IS HET AANPASSEN VAN PATRONEN SIMPEL EN IN EEN HANDOMDRAAI GEBEURD.

Na het aanmaken van profielen kunnen NeoApp-gebruikers de voorwaarden voor het regelen van hun verwarmingssysteem met een paar simpele tikken op het scherm aanpassen.

Ongeacht wat voor profielen u heeft ingesteld, bijvoorbeeld voor het weekend, uw werkpatroon, een bepaalde maand of seizoen, met neoApp kunt u het profiel activeren dat het beste past bij uw behoefte van dat moment.

De Neo zoneregeling geeft u directe controle over uw verwarmingsinstallatie: waar u ook bent !

Met NeoApp kunt u de verwarming of het warm water in uw huis op elk gewenst moment AAN of UIT zetten vanaf uw smartphone of tablet.
Dat levert niet alleen een besparing op, het betekent ook dat uw huis altijd warm en aangenaam is als u thuiskomt.

Minstens zo belangrijk is het dat NeoStat automatisch uw verwarmingssysteem inschakelt als de ingestelde vorstbeveiligingstemperatuur wordt bereikt. Dat betekent een vorstveilig en droog huis zonder onnodige energieverspilling.

Multi-zone regeling

INSTALLATIE VAN MEERDERE NEOSTATS IN UW HUIS BIEDT U EEN OPTIMALE MANIER OM DE TEMPERATUUR TE REGELEN.

De ideale temperatuur in elke kamer

Met de NeoApp kunt u de verwarming in uw huis in zones indelen en elke zone apart regelen vanaf de NeoApp.
Stelt u zich eens voor: alle kamers op een ideale temperatuur houden en de instellingen op elk gewenst moment naar behoefte kunnen wijzigen! Dat zorgt niet alleen voor optimaal comfort voor uw gezin, het betekent ook optimaal gebruik van energie.

Waarom genoegen nemen met minder?

PRACHTIG ONTWERP, DRUKGEVOELIGE BEDIENING, HOOGWAARDIGE MATERIALEN, TOTALE CONTROLE.

NeoStat thermostaten vormen een naadloos geheel met elke huiselijke omgeving. Verkrijgbaar in 2 schitterende kleuren vullen neoStats het decor van elke kamer aan, ongeacht uw stijl.

NeoStat in verschillende uitvoeringen leverbaar

Upgraden vereenvoudigd

HET UPGRADEN VAN UW HUISVERWARMINGSSYSTEEM WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG.

Het Neo-systeem is speciaal ontworpen met het oog op zo simpel mogelijke upgrading en het is ook verrassend betaalbaar.

Doorgaans is er geen nieuwe bedrading vereist en u heeft evenmin computerkennis nodig om uw verwarming en warmwatersysteem direct vanaf de neoApp te gaan regelen.

Geef uw verwachtingen de ruimte

SIMPELE INSTALLATIE, EENVOUDIGE SETUP, GLASHELDER MENU, MULTIZONE CONTROLE.

De Neo-serie is speciaal ontworpen om huiseigenaren totale controle te geven over hun verwarming en warmwatersysteem. Voor een optimale controle van de verschillende zones in uw huis installeert u een NeoStat thermostaat in elke zone, zodat u de temperatuur precies kunt meten en regelen.
Uw verwarming SLIM regelen doet u direct vanaf uw smartphone.

Discreet: niet storend

SLANK EN STIJLVOL – NEOSTAT IS VERKRIJGBAAR IN 2 PRACHTIGE KLEUREN EN PAST BIJ ELK WILLEKEURIG VERTREK.

Of u nou gaat voor saffierzwart of gletsjerwit, het stijlvolle en slanke ontwerp van neoStat gaat discreet op in uw huiselijke omgeving. Aangezien hij iets groter is dan een gewone lichtschakelaar, zal u eerder opvallen wat neo doet dan waar hij is. Perfect!

Ontwikkelaar vriendelijk

WONINGAUTOMATISERINGSSPECIALISTEN KIEZEN NEOSTAT

NeoStat heeft zijn communicatieprotocol gepubliceerd en lanceert een nieuwe neoAPI zodat ontwikkelaars nieuwe modules voor neoStats kunnen ontwerpen.

Glasheldere instructies

ELK NEO-PRODUCT WORDT STANDAARD GELEVERD MET EEN COMPLETE KLEURHANDLEIDING

Elk product in het Neo-assortiment wordt geleverd met een complete kleurhandleiding die heel gemakkelijk te volgen is en u helpt om het allerbeste uit onze producten halen.
Dankzij duidelijke stapsgewijze instructies en hoge kwaliteit productafbeeldingen en screenshots is het installeren en gebruiken van NeoKits simpel en snel.