UH8 Zoneregelingskast

De UH8-zoneregelingskast voor vloerverwarming is ontworpen om te werken met o.m. de NeoStat thermostaten. 

Vanaf de UH8 kunnen maximaal 8 zones worden bediend. Aan boord van de UH8 zijn twee verwarmingstijdkanalen, elke zone stelt u in staat om te specificeren welk tijdkanaal deze moet volgen. Er zijn 2 extra tijdkanaalaansluitingen voorzien voor warmwaterregeling of andere hulpapparatuur. Op verzoek van elke zone wordt een 230v-uitgang geleverd om de relevante zoneactuator (stelmotor 230 Volt), vloerverwarmingspomp en klep te schakelen. Voor de cv-ketel wordt een spanningsvrije aansluiting meegeleverd waardoor deze compatibel is met vrijwel alle typen cv-ketels.

Een simpele schuifschakelaar maakt zone 8 geschikt voor het aansturen van een radiatorzone. Bij gebruik voor het aansturen van radiatoren, laat zone 8 de vloerverwarmingspomp, klep en ketel niet toe. Er kunnen maximaal 4 actuatoren op elke zone worden aangesloten.

Specificaties

FUNCTIEUH8
COMPATIBEL MET RF-SWITCHNee
COMPATIBEL MET RF-BOOSTNee
COMPATIBEL MET SLIMLINE-RF, TOUCH-RF NEOAIRNee
AANTAL VERWARMINGSZONES8
NEON INDICATIEJa
DIN-RAIL MONTAGEJa
VOEDING230v AC
RELAIS MAX. BELASTING3A
TOTALE BELASTING5A
IP-BESCHERMINGIP20
AFMETINGEN384x148x60mm

Kenmerken

 • RADIATOR OPTIE
  • Bij de UH8 is een optie beschikbaar voor het regelen van een radiatorzone. Indien een radiatorzone wordt ingeschakeld, wordt de laatste zone ingesteld als radiatorzone en daarom worden vloerverwarmingspomp, -klep of CV-ketel niet geactiveerd.
 • DIN-RAIL MONTAGE
  • De UH8 is uitgerust met DIN-rail montage.
 • OUTPUTINDICATIE
  • De UH8 is uitgerust met een LED-indicatie voor de status van de zone, ketel, pomp en klep waardoor de installateur het verwarmingssysteem gemakkelijk kan testen.
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE
  • De bekabelingsdozen van Heatmiser zorgen voor een eenvoudige installatie van uw vloerverwarmingssysteem. De bekabelingsdoos bevindt zich meestal boven de vloerverwarmingsverdeler waardoor verbindingen met actuatoren, vloerverwarmingspomp en -klep gemakkelijk zijn.
 • Geschikt voor 230 V-ACTUATOREN
  • Alle bekabelingsdozen werken met 230 V-actuatoren. Elke zone kan verbonden worden met max. 6 actuatoren met een maximum van 5 A voor het bedradingsbord.
Dit bedradingshema staat ook in de handleiding van de UH8

Handleiding

Download HIER de handleiding van de UH8-zoneregelingskast

Download HIER de datasheet van de UH8 zoneregelingskast

Webshop

Bekijk hier de UH8 in de Heatnet webshop